like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Varik | 13.03.2020

Hoe creëer je synchroniciteit

Van: op 28 januari 2020

Een plaats is niet alleen ruimte (specifieke vierkante meters land) maar ook TIJD. Volgens Relativiteit zijn ruimte en tijd niet verdeeld, het zijn geen twee verschillende dingen. Ze zijn twee kanten van hetzelfde object: de ruimte-tijd.

Het is geen dwaze, duistere zaak voor natuurkundigen, alleen nuttig voor formules en universitaire lessen. Het is wat er elke dag met ons gebeurt. We “zijn” en “gebeuren” allebei.
Je bent niet alleen daar in het Veerhuis, je gebeurt ook daar, nu, nu en nu …

Dus: neem een land en begin die vierkante meters te gebruiken (daar te wonen, daar ervaringen op te doen, een gemeenschap te ontwerpen, enz.), In termen van oude magie en zeer moderne fysica (eigenlijk dezelfde aanpak) betekent het ook om te beginnen meer tijd.
Het land hebben en het gebruiken, betekent veel meer gebeurtenissen in je leven verzamelen, handig om dingen te laten gebeuren.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Gelderland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws