like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 28.03.2020

Huizen voor mensen, niet voor winst!

Van: op 12 maart 2020

De demonstratie is uitgesteld vanwege de coronapandemie!

✊ Op 28 maart organiseren wij, een brede internationale coalitie van groeperingen de demonstratie huizen voor mensen niet voor winst. Of je nu jong bent of oud. Iedereen word geraakt door de wooncrisis. Het is nu tijd om het roer radicaal om te gooien. Huizen voor mensen niet voor de winst!

✊ Wij willen een stad die voor iedereen bereikbaar is. Waar haar bewoners zeggenschap en zekerheid hebben en verzekerd zijn van een permanent en betaalbaar dak boven hun hoofd.

✊ Deze rechten zijn door het gevoerde woonbeleid geenszins een vanzelfsprekendheid en steeds meer een privilege aan het worden. Daarom komen we nu in actie tegen de huurwaanzin, de vermarkting en de flexibilisering van onze huisvesting. Wij roepen iedereen op om solidair te zijn en samen een front te vormen voor onze woontoekomst.

Facebookpagina

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!