like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Varik | 05.04.2020

Inspiratiedag Centre Lothlorien

Van: op 28 januari 2020

Benieuwd naar Centre Lothlorien en naar ons programma voor 2020? Op zondag 5 april komen we vanuit Frankrijk naar je toe. We zijn samen met de workshopleiders uit ons zomerprogramma in het Veerhuis in Varik, een prachtige locatie aan de Waal.

Kom langs om kennis te maken met de mensen van Lothlorien, introductie workshops te volgen, te genieten op het terras van de lekkere biologische keuken van het Veerhuis of kom om oude bekenden opnieuw te ontmoeten en nieuwe bekenden te maken. En wie weet vind je de bestemming voor je volgende inspirerende vakantie.

Centre Lothlorien is een kleinschalig internationaal gastenverblijf, cursuscentrum en Yoga Teacher opleidingslocatie en ligt in de Haute Marne, regio Champagne in Noordoost-Frankrijk. Een plek midden in de natuur waar je op je vakantie kunt zijn, cursussen kunt volgen, kennis kunt maken met andere denkbeelden en als vrijwilliger mee kunt werken. Een plek waar mooie ontmoetingen gewoon zijn.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Gelderland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!