like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Den Bosch | 22.02.2018

Inspiratiesessie #3 – Jan Jonker over duurzaam en circulair ondernemen

Van: op 5 februari 2018

Op 22 februari inspireert Jan Jonker ons op het thema circulariteit.

Prof. dr. Jan Jonker is Hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij richt zich op de vraag hoe je 'duurzaamheid' in bakstenen en boterkoekjes, en dus in bedrijven krijgt. Hij is o.a. auteur van de 'groene' bestseller 'Duurzaam Denken Doen'.

Duurzaam en circulair ondernemen zou de basis moeten zijn voor elk project, initiatief of organisatie. Maar zover is het nog niet. Om van praten naar de praktijk te komen, is een nieuw business model nodig. Met de ‘Nieuwe Business Modellen’ wordt duurzame waardecreatie centraal gesteld. Er ontstaan tegelijkertijd economische, sociale en ecologische waarden.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Brabant, Professionals, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!