like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Utrecht | 02.11.2018

Inzicht in Duurzame Businessmodellen | Kennis voor transitie

Van: op 21 september 2018

Voor de transitie naar een meer circulaire economie zijn werkende duurzame businessmodellen nodig. Rond deze modellen bestaan de nodige – ook fundamentele – vragen. Hiernaar doen verschillende consortia van wetenschappers en experts uit de publieke en private sector momenteel onderzoek. Zij delen hun inzichten en gaan in dialoog op vrijdag 2 november 2018.

Wat voor duurzame businessmodellen zijn er? Wat hebben ze gemeen? Hoe worden ze in verschillende sectoren en organisaties ontwikkeld en geïmplementeerd? Wat betekent dat voor management en medewerkers? Wat betekent het voor toeleveranciers en andere stakeholders in de keten en de sector? Hoe is gezamenlijke waarde-creatie te bereiken in de totale productieketen? En hoe kan dit zelfs sector-overstijgend? Tijdens het seminar ‘Inzicht in Duurzame Businessmodellen | Kennis voor transitie’ staan deze vragen centraal.

Het seminar is gratis, inschrijven verplicht.

Klik hier voor info en inschrijven.

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Professionals, Publiek, Utrecht

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!