like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Utrecht | 10.02.2020

Jouw tuin klimaatproof

Van: op 22 januari 2020

Veranderen hoosbuien jouw tuin geregeld in een vijver? Of is er sprake van hittestress en droogte? Daar is iets aan te doen! Samen met Energie U organiseert Milieucentrum Utrecht op 10 februari een avond over klimaatmaatregelen in je tuin: ‘Jouw tuin Klimaatproof’.

Op de informatiebijeenkomst ‘Jouw tuin Klimaatproof’ is er aandacht voor het praktische stappenplan van student Jesper Linderhof, gemaakt in het kader van zijn onderzoek aan de Hogeschool Utrecht. Welke klimaatmaatregelen zijn toepasbaar voor jouw tuin? We testen het ter plekke uit: misschien wel aan de hand van jouw tuin!

Daarnaast vertelt hovenier Rob van der Steen over zijn ervaring met klimaatbestendig en natuurlijk tuinieren.

De informatieavond wordt gehouden op maandagavond 10 februari bij Milieucentrum Utrecht, Oudegracht 60. Programma start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden per e-mail: projecten@mcu.nl.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Utrecht

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws