like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Horst aan de Maas | 20.09. - 22.09.2019

KCC 2019: Een voedingsbodem voor een betere aarde

Van: op 10 september 2019

Het is weer zover...

In het weekend van vrijdag 20 tot zondag 22 september 2019 organiseren Center Parcs, de Gemeente Horst aan de Maas en het Wereld Natuur Fonds opnieuw de Kids Climate Conferentie (KCC). En jij kan erbij zijn!

Wat is KCC?

KCC is dé junior klimaattop waarin kinderen tussen de 8 en 14 jaar zich buigen over natuur, klimaat, duurzaamheid en gezondheid. We willen jou daarom graag uitnodigen om deel te nemen en mee te werken aan deze unieke editie van onze Kids Climate Conference! Voor jou en je hele gezin is er een cottage beschikbaar vanaf vrijdagmiddag tot en met zondag.

 

Waar gaat de KCC door?

Deze zesde editie van KCC 2019 vindt plaats in het natuurontwikkelingsgebied De Heere Peel in de gemeente Horst aan de Maas, Nederland. Een fantastische plek om met elkaar aan de slag te gaan rond het thema van dit jaar: “Een voedingsbron voor een betere aarde”.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Limburg, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!