like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Utrecht | 19.04.2018

Kenniscafé: Circulaire Economie en Natuurlijk Kapitaal

Van: op 3 april 2018

De onderwerpen Natuurlijk Kapitaal en Circulaire Economie zijn niet meer uit ons leven weg te denken. In dit tweede kenniscafé worden concrete handvatten aangeboden voor het benutten van Natuurlijk Kapitaal.

Inspiratie wordt verzorgd door enkele aansprekende bedrijven die al stappen hebben gezet op dit vlak. In een actieve werksessie werkt u samen met aanwezige deelnemers en presenteren we aan het eind een praktische shortlist van aandachtspunten om in de eigen werkomgeving mee aan de slag te gaan.

Graag nodigen wij u uit voor deelname aan deze bijeenkomst op 19 april op het VVM-bureau in Utrecht. Graag nodigen wij u uit voor deelname aan deze bijeenkomst op 19 april op het VVM-bureau in Utrecht.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Professionals, Utrecht

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!