like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Utrecht | 12.02.2019

Klachtbehandeling laagfrequent geluid

Van: op 13 januari 2019

Regelmatig zijn er mensen die (zeer ernstige) hinder ondervinden vanwege een brommend geluid, ook wel aangeduid als laagfrequent geluid. Vaak is onduidelijk waar dit brommende geluid vandaan komt.

De gehinderde weet daarom ook niet precies waar ze terecht kunnen met hun klachten, en een groot deel van deze klachten komt dan terecht bij gemeentes, omgevingsdiensten, woningstichtingen, GGD-en (geluid)adviesbureaus. In praktijk wordt met dergelijke klachten zeer uiteenlopend omgegaan, van grootschalige meetprogramma's tot het niet in behandeling nemen van de klacht.

De themamiddag is bedoeld om handvatten te bieden bij het behandelen van klachten die betrekking hebben op bromtonen / laagfrequent geluid. Aan bod komt de perceptie van laagfrequent geluid, (praktijk)protocollen en inzicht in het meten van laagfrequent geluid.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Professionals, Utrecht

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!