like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 11.03.2020

Klimaatgesprekken over kernenergie en klimaat

Van: op 3 maart 2020

Thema-avonden: Het klimaat rond kernenergie

Steeds vaker wordt kernenergie genoemd als dé oplossing voor het klimaatprobleem. Enerzijds is dat begrijpelijk, immers, we moeten alles op alles zetten om de klimaatcrisis af te wenden. Maar kernenergie biedt geen duurzame oplossing.

Om het klimaat te redden zijn er betere, sneller beschikbare en goedkopere duurzame alternatieven. Toch laait de discussie over kernenergie, met ogenschijnlijk mooie beloften, steeds weer op.

WISE organiseert daarom bijeenkomsten in Amsterdam (11 maart), Nijmegen (31 maart), Utrecht (9 april), Rotterdam (nader te bepalen) en Middelburg (15 april) om te praten over kernenergie en klimaat.

 

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!