like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Middelburg | 15.03.2019

Klimaatmars Zeeland

Van: op 4 februari 2019

Ira von Harras, directeur van ZMf organiseert met jongeren een Klimaatmars in Zeeland. Onder de noemer #teamzeeland krijgt de landelijke klimaatmars van Milieudefensie op 10 maart hier een vervolg. Deze Zeeuwse editie moet een vreedzame betoging worden voor een sociaal rechtvaardig en ambitieus klimaatbeleid.

Wij gaan de straat op voor een eerlijk klimaatbeleid, want we kunnen voorkomen dat klimaatverandering uit de hand loopt. Daarvoor is actie nodig. Daarvoor ben jij nodig! Wij willen een veilige toekomst. Voor onszelf en onze kinderen, ook in Zeeland. Het moet en het kán anders! Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet.

 

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Zeeland

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!