like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 14.10.2019

Klimaatverandering en gezondheid

Van: op 11 oktober 2019

Klimaatverandering is een van de grote uitdagingen van deze tijd. Een recent rapport van EASAC (European Academies Science Advisory Council) brengt in kaart welke gevolgen klimaatverandering zal hebben voor de gezondheid van mensen in Europa. Op deze middag wordt stilgestaan bij de conclusies van dit rapport.

Op deze middag wordt stilgestaan bij de conclusies van dit rapport, gepresenteerd door Andy Haines, de voorzitter van de commissie die het rapport schreef. Andere sprekers zullen de gevolgen voor Nederland bespreken, evenals de lacunes in de wetenschappelijke kennis en de consequenties voor het beleid.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Professionals, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!