like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Nijmegen | 26.01.2019

Kom in gesprek met gelijkgestemden over de toekomst

Van: op 11 januari 2019

Valt de kennis over global warming je zwaar?  Het is twee voor twaalf. De mensheid heeft inmiddels nog maar heel kort de tijd om de opwarming van de aarde te beperken tot 1,5°C.

Catastrofale opwarming van 2,0°C lijkt bijna onvermijdelijk. En daarmee het verval van onze huidige manier van samenleven.

Hangt deze kennis als een molensteen om je nek? Stemt dit je somber? Voel je je als individu machteloos? Wat is het om mens te zijn in een tijd van catastrofale global warming? Hoe te leven met het idee van verval in je achterhoofd?
Ontdek dat je niet de enige met deze gevoelens bent.

We moeten zo goed en kwaad als het kan verder met ons leven. Transition Town Nijmegen organiseert een bijeenkomst over dit onderwerp. Na een inleiding zullen wij op verschillende wijzen met elkaar het gesprek aangaan en onze zorgen delen.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Gelderland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!