like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Landelijk | 30.03.2019

Landelijke Compostdag

Van: op 24 februari 2019

Op 30 maart 2019 vindt de jaarlijkse Landelijke Compostdag voor de dertiende keer plaats. Gedurende deze dag kunnen geïnteresseerden woonachtig in één van de deelnemende gemeenten gratis compost afhalen. Hiervoor zijn per gemeente verschillende locaties aangewezen, zoals gemeentewerven, milieustraten en composteerbedrijven.

Gratis compost als dank voor scheiden gft-afval

Met het gratis uitdelen van compost bedanken bedrijven en gemeenten de burgers voor hun inspanning om gft-afval gescheiden aan te leveren. De sector wil burgers stimuleren om dat op een zorgvuldige manier te blijven doen. Daarnaast willen zij op deze wijze mensen kennis laten maken met compost, een product dat zowel voor de bodem als voor het milieu van grote waarde is.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Nederland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!