like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 26.03.2020

Landelijke lancering Stadmakersfonds

Van: op 17 februari 2020

Het eerste investeringsfonds voor ambitieuze Stadmakers in Nederland start in de provincie Utrecht en wil uitgroeien tot hét nationale fonds. Doe jij mee?

In heel Nederland steken Stadmakers de handen uit de mouwen om steden duurzaam, inclusief en aantrekkelijk te maken. Zij starten initiatieven met maatschappelijke meerwaarde, en zijn gepassioneerde wegbereiders voor nieuwe gebiedsontwikkeling. Met maatschappelijk impact als drijfveer is een gezonde business case noodzakelijk voor het langdurig succes van een initiatief. Maar voor nieuwe spelers is het vaak lastig toegang te krijgen tot financiering. Daarom is er nu het Stadmakersfonds.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!