like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Utrecht | 11.06.2018

Meetup Aardgasvrij met de wijk

Van: op 7 juni 2018

Op 11 juni organiseert HIER opgewekt een Meetup voor buurtinitiatieven en energiecoöperaties die aan de slag zijn met aardgasvrije wijken en de gemeenten waarmee zij samenwerken.

Deze Meetup is de eerste van een serie van drie. Deze Meetups zijn bedoeld om ervaringen op regelmatige basis met elkaar te delen en om zo sneller vooruit te komen. Wat zijn de ervaringen tot nu toe, ook met andere stakeholders? Wat als er al projecten lopen in de gemeente?

En, hoe staat het met de ontwikkelingen landelijk? Zoals het programma aardgasvrije wijken? Hiervoor dienen gemeenten plannen in en maken een selectie. Wat kun je hierin als energiecoöperatie betekenen?

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Professionals, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!