like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Landelijk | 01.05.2019

Mei Plasticvrij Challenge

Van: op 6 mei 2019

Het is Mei Plasticvrij! We gaan elkaar deze maand inspireren! Hoe werkt deze challenge? Laat zien welke stappen jij zet om plastic afval te voorkomen. Inspireer anderen om in je voetstappen te treden.

Zo doe je mee:
1: Wat doe jij om afval te voorkomen? Breng je oplossing in beeld en zet het online. Het best post je over één concrete actie. Dat maakt het aantrekkelijk voor anderen om je voorbeeld te volgen. Denk aan een bamboerietje in je zonnige smoothie of je nieuwe fijne shampoobar.
2. DEEL je post op je Facebook tijdlijn, Insta, Twitter of LinkeIn (of allemaal!) met de hashtags #meiplasticvrijchallenge en #zerowastenederland.
3. TAG 3 vrienden en daag ze uit om dezelfde stap te zetten.
4. Je kunt in de hele maand mei dagelijks meedoen (wel steeds met een andere foto).

Facebookpagina

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Nederland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!