like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Mini-symposium ‘Ecologische verbindingen’

Van: op 20 oktober 2018

Op donderdag 15 november organiseren Buro Bakker en Regelink Ecologie & Landschap het mini-symposium ‘Ecologische verbindingen’ bij het TerraNext in Eelde. We willen je hier graag van harte voor uitnodigen! 

Als wij mensen van A naar B willen dan maken we een weg, een fietspad of een spoor. Flora en fauna hebben deze luxe niet, zij zijn afhankelijk van beschikbare routes en structuren in het landschap. Zeker in een versnipperd land als Nederland kan het voor dieren een uitdaging zijn om van A naar B te komen. Gelukkig wordt er steeds meer aandacht besteed aan ecologische verbindingen die het migreren van (beschermde) fauna mogelijk maakt.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Drenthe, Professionals

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!