like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN
Rotterdam | 05.02.2020

MKB dag – Jouw afval is goud waard

Van: op 20 januari 2020

Wil je ontdekken hoe je als ondernemer circulariteit om kunt zetten in business kansen? Tijdens de BlueCity MKB Dag op 5 februari leer je hoe je de omslag maakt van afval als kostenpost, naar afval als verdienmodel met een ondernemersontbijt, verschillende actiegerichte workshops en een symposium.

BlueCity MKB dag

Er is ongekend veel winst te behalen op het vlak van de circulaire economie in MKB- ondernemingen. Daar waar de netwerken en ketens overzichtelijk zijn en de relaties met hun partners persoonlijk, kan er het snelst geschakeld worden. Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat woensdag 5 februari dan ook in het teken van de MKB’ers (in de dop). Deze actie-gerichte dag bestaat uit inspiratie, handelingsperspectief, netwerken en ondernemerskansen.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Professionals, Rotterdam, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws