like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 06.09.2018

Nacht van de Leefomgeving 2018

Van: op 2 augustus 2018

Het Planbureau voor de Leefomgeving organiseert op 6 september 2018 de Nacht van de Leefomgeving in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst neemt staatssecretaris Van Veldhoven (IenW) de PBL-publicatie de Balans van de Leefomgeving 2018 in ontvangst.

Duurzaamheid leeft! Het regeerakkoord is nog nooit zo groen geweest. Naast prominente aandacht voor het klimaat is er veel aandacht voor een duurzaam landbouw- en voedselsysteem. Welke veranderingen zijn er nodig, hoe passen we deze ruimtelijk in en hoe verdelen we de lusten en de lasten?  Het klimaatakkoord is in zicht, maar hoe versnellen we de duurzaamheidsopgaven rond landbouw, circulaire economie en voedsel?

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!