like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Landelijk | 26.10.2019

Nacht van de Nacht

Van: op 23 mei 2019

Afgelopen jaar was de Nacht van de Nacht groter dan ooit! Door heel Nederland werden er 510 evenementen georganiseerd in het duister waar meer dan 47.000 mensen van hebben kunnen genieten. Meer dan 400 organisaties werkten mee aan de Nacht van de Nacht. Sterrenclubs, wandelverenigingen, Forten, natuurgebieden, boswachters, restaurants, natuurfotografen. Ook doofden gemeenten en bedrijven op 310 plekken reclameverlichting en aanlichting van gebouwen tijdens de Nacht van de Nacht.

In de Nacht van zaterdag 26 oktober organiseren de Natuur en Milieufederaties voor de 15e keer de Nacht van de Nacht. Door het hele land worden er honderden nachtelijke activiteiten georganiseerd waarbij deelnemers de schoonheid van de nacht kunnen ervaren. Ook doven veel gemeenten en bedrijven aanlichting van gebouwen en bruggen en laten bekende landmarks de lampen uit.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Nederland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws