like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Pieterburen | 09.08.2019

Noodklokdag bij Domies Toen, red uniek groen

Van: op 31 juli 2019

Domies Toen, de tuin van de dominee, is een unieke botanische tuin in Groningen en verkeert in zwaar weer. De inkomsten van de tuin zijn op langere termijn niet voldoende om de kwaliteit van deze bijzondere botanische tuin te waarborgen. Vele partijen, waaronder met name de gemeente het Hogeland, doen op dit moment hun uiterste best om het voortbestaan van de tuin te garanderen.

Een groep 'Vrienden van Domies Toen' organiseert op 9 augustus 2019 een Noodklokdag, om brede aandacht te vragen voor deze situatie. Een dag vol evenementen, eten, muziek, en klokgelui voor iedereen die Domies Toen een warm hart toedraagt.

Kijk op de website voor meer informatie.

 

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Groningen, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!