like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Openingsprogramma Circl Meet-Up

Van: op 26 augustus 2017

Mini symposium over grote stedelijke vraagstukken betreft mobiliteit, voedsel, vergroening en afval. Met showcases, workshops en openingsfeest.

Steden veranderen in snel tempo. Steeds meer mensen gaan er wonen, de drukte in de openbare ruimte neemt zienderogen toe, het op peil houden van het leefklimaat is een enorme uitdaging en de oude economie loopt op haar laatste benen. Zo ook in Amsterdam. Tegelijkertijd zijn buurten en wijken de laboratoria voor vernieuwing en de Zuidas is koploper als het gaat om de grote vraagstukken betreft mobiliteit, vergroening en afval. Circl, het nieuwe circulaire paviljoen van ABN AMRO, gaat de komende jaren het verschil maken in het – samen met partners – ontwikkelen van innovatieve oplossingen en new businesses.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Overige, Professionals, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!