like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN
Den Bosch | 27.01.2020

Operatie Klimaat! in Den Bosch

Van: op 16 januari 2020

Wil jij je inzetten voor het klimaat in Den Bosch? Wil jij met stadsgenoten in gesprek over klimaatverandering en eerlijke klimaatoplossingen? Kom dan 27 januari naar onze informatie avond in Ontmoetingscentrum Plein Oost!

Tijdens deze avond vertellen wij je alles over Operatie Klimaat, onze huis-aan-huis campagne waarbij wij met heel Nederland in gesprek gaan. Je krijgt hier alle informatie over deze campagne en hoort ervaringsverhalen. Ook kan je aan het eind van de avond alvast de straat op gaan om zelf het huis-aan-huizen te ervaren.

BES LED

Programma:
18.30 Inloop met (vegan) diner
19.00 Welkom
19.15 Informatie over Operatie Klimaat
20.00 Huis-aan-huizen!

De avond is in Ontmoetingscentrum Plein Oost, van Broeckhovenlaan 4A, 5213 HX 's-Hertogenbosch.

Lijkt het jouw leuk om mee te doen met deze campagne, het huis-aan-huizen een keer te proberen, of wil je gewoon meer weten?

Aanmelden

Facebookpagina

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Brabant, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws