like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Rotterdam | 21.09.2018

Park(ing) Day Rotterdam

Van: op 5 september 2018

Park(ing) Day is een internationaal fenomeen, een jaarlijks terugkerende interventie waarbij bewoners, ondernemers, artiesten of wie dan ook voor één dag straatparkeerplaatsen omtoveren tot kleine stadsparkjes.

Op vrijdag 21 september doet Rotterdam voor de vijfde keer mee aan Park(ing) Day. Ieder jaar weer zijn er verrassende parkjes waar van alles te doen is. Denk aan een expositie, yoga of een parkje om te ontspannen. Tijdens Park(ing) Day kan iedereen overal in de stad een parkeerplaats claimen tussen 7:00u en 22:00u. Alles is mogelijk, zolang het geen commerciële activiteit is. Let nog even op dat je geen parkje maakt bij een in-/uitrit gaat, laad- en losplaatsen, gehandicaptenplaatsen of gereserveerde parkeerplaatsen voor autodelen of elektrische auto’s.

Meer informatie

 

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Rotterdam, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!