like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Den Haag | 20.09.2019

Park[ing] Day

Van: op 31 juli 2019

Park[ing] Day is een internationaal fenomeen, een jaarlijks terugkerende interventie waarbij wereldwijd bewoners, initiatieven, creatieven, ontwerpers en kunstenaars, voor één dag parkeerplekken ombouwen tot kleine publieke parken.

Transformeer Den Haag

Geef je op, bedenk een plan en rol je mat uit op vrijdag 20 september. De route loopt in 2019 door het Oude Centrum van Den Haag: Boekhorststraat, Gedempte Burgwal, Paviljoensgracht en niet te vergeten de Veerkaden. Dit jaar maken we de parkeerplaatsen niet alleen groen, maar ook blauw!

We hebben namelijk heel veel reacties gekregen van mensen die meer water in de stad willen. Water werkt het beste tegen hittestress, het is goed voor de opvang van hoosbuien en bovendien ziet het er ook nog eens aangenaam uit.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Den Haag, Publiek, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!