like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Rotterdam | 20.03.2019

Pitch Night 16

Van: op 1 maart 2019

Op 20 maart slaan BlueCity en Awesome Foundation Rotterdam de handen wederom ineen en organiseren samen Pitch Night 16.

Wat is Pitch Night?

4 pitches. 20 trustees. 1 winnaar. €1000,- Tijdens Pitch Night krijg jij de kans om je idee om Rotterdam nog toffer te maken te pitchen voor 20 trustees + publiek. Aan het einde van de avond wordt een winnaar gekozen. Hij of zij gaat met €1000,- naar huis en krijgt een ruimte bij citizenM Rotterdam om alle snode plannen uit te werken.

Thema: FOOD

Het thema van de avond is FOOD. Eten dus! Rotterdam ontpopt zich steeds meer als een culinaire parel met goede restaurants met visie, mooie initiatieven als Rechtstreex Rotterdam en de Oogstmarkt. Daar kunnen nog veel meer AWESOME ideeën bij om Rotterdam lekkerder, gezonder en vooral veel leuker te maken. Denk aan groentes die overblijven die na een marktdag worden omgetoverd tot een sociaal diner, door Groenten Zonder Grenzen – GZG. Of de Ugly Food Rescuers Club, zij gebruiken reststromen groente en fruit voor het maken van dumpster dishes!

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Rotterdam, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!