like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Rotterdam | 05.09.2019

Plasticdieet Kick-Off bij BlueCity

Van: op 31 juli 2019

Yes! In september is het weer tijd voor het officiële Plasticdieet. Tijdens de Kick-Off in BlueCity word jij geïnspireerd om deze plastic-vrije maand door te komen. Met sprekers, een korte film en een toffe markt zorgen we ervoor dat jij gewapend met feiten en handvatten deze dieetmaand door gaat komen!

WAAROM OP PLASTICDIEET?

Rietjes, tasjes, waterflesjes.. ongemerkt gebruiken we ontzettend veel wegwerpplastic. We hebben inmiddels zoveel plastic geproduceerd dat we de aarde zes keer in plastic tasjes kunnen wikkelen. En niet zonder gevolgen: jaarlijks belandt er meer dan 4,7 miljoen ton plastic in zee waar het het leven rooft van een miljoen zeevogels en 100.000 zoogdieren.

Daarom gaan we in BlueCity op plasticdieet én nodigen we jou uit om mee te doen! Samen helpen we dieren, de oceaan en de aarde én voelen de positive vibes van het samen aangaan van een challenge.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Rotterdam, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!