like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Sneek | 09.09.2018

Rasterhoff Festival Sneek

Van: op 31 augustus 2018

Op zondag 9 september as. is van 10.30 tot 19.00 uur het allereerste gratis Rasterhoff Festival een feit. Op een mooie locatie, een uniek festival over het goed omgaan met de aarde. Allerlei activiteiten, workshops en kraampjes verspreid door het Burgemeester Rasterhoffpark in Sneek bezorgen jong en oud een leuk dagje uit! Door het volgen van de kring-loop-route, komen veel actuele thema’s op een verrassende manier voorbij en kun je zelfs naar het Circus.
Ontdek op muzikale wijze wat wel en niet in de glasbak mag, ga op een lopifit of elektrische bakfiets. Neem oude (niet meer draagbare) kleding of textiel van wol mee (alle kleuren mogelijk) en draag bij aan een unieke Fryske trui! Los het afvalraadsel op en geniet op het foodplein van (h)eerlijk voedsel, live muziek-acts en dansoptredens.
Bewonder zeldzame Lakenvelder kalfjes, een kunstzinnige pony of maak een ritje op een Shetlander. Kom alles te weten over duurzame brandstoffen en bouw aan je energiebesparing. Maak je tuin groen en eetbaar of klim in de mobiele klimrots. Neem een stuk speelgoed mee van huis en ruil dit bij de kraam van kringloopwinkel Dorcas in voor iets ‘nieuws’.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Friesland, Publiek