like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Leiden | 23.08.2019

Rondleiding CSA Het Zoete Land

Van: op 26 juli 2019

Rondleiding door Jessica Zwartjes, een professionele biologische tuinder.

Het Zoete Land zorgt onder leiding van Jessica voor lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel en maakt daarmee de stad een beetje groener, mooier en leuker. Je kunt Het Zoete Land op 3 manieren steunen: als oogstdeelnemer, als vrijwilliger of met een gift.

Het Zoete Land werkt volgens de principes van ‘community supported agriculture’, ofwel CSA. In een CSA deel je als donateur met de boer samen risico’s en opbrengsten van landbouwactiviteit.

Als donateur deel je een heel groeiseizoen mee in de oogst van groenten, bloemen, kruiden en bessen. Vanaf het eerste oogstmoment in het voorjaar krijg je wekelijks bericht over wat je kunt komen oogsten en hoeveel. Tijdens de oogstmomenten kun je zelf komen plukken.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws