like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN
Utrecht | 24.01.2020

Samen in actie tegen bestrijdingsmiddelen

Van: op 20 januari 2020

Vereniging Leefmilieu, PAN Europe en WECF Nederland organiseren op vrijdagmiddag 24 januari een themamiddag “Samen in actie tegen bestrijdingsmiddelen”

Doel van de middag is te bespreken wat we als Nederlandse burgerinitiatieven, NGO’s, bezorgde burgers en belangstellenden gezamenlijk kunnen doen om een sterke beweging met betrekking tot reductie van het gebruik van bestrijdingsmiddelen op te bouwen. Elkaar versterken, uitwisseling, strategie en lobby staan centraal. De oprichting van een Nederlandse afdeling van Pesticides Action Netwerk Europe, PAN Nederland, past daarbij. Enkele bewoners- en milieuorganisaties vertellen over hun acties voor spuitvrije zones en hun metingen van bestrijdingsmiddelen rondom en in natuurgebieden en in voeding en bloemen.

Facebookpagina

Aanmelden

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Utrecht

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws