like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Utrecht | 28.06.2019

Samenwerken aan de 21ste Eeuw

Van: op 14 juni 2019

MaatschapWij organiseert op vrijdagmiddag 28 juni 2019 een evenement over samenwerken in (en aan) de 21ste eeuw. Tijdens deze bijeenkomst praten we over de noodzaak en potentie van ‘meer wij’ in de maatschappij. Van samenwerken om succesvol te bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige samenleving. Ook vindt deze middag de presentatie van het boek ‘Meer wij’ plaats en reiken we de Constructieve Rebellen Awards uit aan drie jonge, duurzame ondernemers. Kortom: dat wil je niet missen! We nodigen je dan ook van harte uit om erbij te zijn.

‘Met mij gaat het goed, met ons gaat het slecht.’ Dit lijkt aan het begin van de 21ste eeuw de gemene deler als je de gemiddelde Nederlander vraagt naar zijn eigen situatie en de staat van onze maatschappij als geheel. De kloven lijken te groeien en steeds meer groepen claimen hun bestaansrecht door zich tegen anderen af te zetten. Tegelijkertijd wijst onderzoek uit dat we allemaal geloven dat we veel verder zouden komen als we écht samen zouden werken. Hoogste tijd om het thema ‘samenwerken’ eens flink in de spotlight te zetten. Met een serie artikelen, een boek en een evenement waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd. Maar (in de woorden van Johan Cruijff) da’s dus logisch.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Utrecht

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!