like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Nijmegen | 05.02.2018

Science Café Nijmegen – De voetafdruk van ons voedsel

Van: op 28 januari 2018

 Wat is de ecologische impact? hoe kan het duurzamer?

Op maandagavond 5 februari zijn milieukundigen Rosalie van Zelm (RU) en Charlotte Verburg (UT) te gast in het eerste Science Café van 2018. Door verzameling van wereldwijde kennis en data, de ontwikkeling van methoden en modellen en zorgvuldig milieukundig boekhouden hebben zij inzicht verworven in de gehele oorzaak-gevolg keten van mens en ecosysteem. In het Science Café zullen ze hun expertise over de voetafdruk van ons voedsel met ons delen en gaan hierbij met name in op emissies en waterverbruik. Koersen we af op een ecologische en humanitaire ramp of lukt het ons te komen tot een duurzame, cyclische economie? En, zo ja, hoe dan? Discussier mee!

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Gelderland, Publiek