like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
meerdere locaties | 12.10.2019

Skjin Wetter 2019

Van: op 23 augustus 2019

Op zaterdag 12 oktober is het tijd voor alweer de derde editie van Skjin Wetter. Dan wordt er in héél Fryslân schoongemaakt in de Friese wateren. 

Skjin Wetter is een jaarlijks opruimfestijn van het oppervlaktewater in Fryslân gericht op bewustwording rond de grote hoeveelheid zwerfafval in het water.

Dit jaar vindt Skjin Wetter plaats op zaterdag 12 oktober. In of rond een stad of dorp in elke deelnemende Friese gemeente maken we met vrijwilligers oevers, wateroppervlak èn waterbodems schoon. We kiezen voor locaties waar veel publiek aanwezig is zodat voor veel mensen zichtbaar wordt hoe groot het probleem van zwerfafval is. Op elke locatie is een kunstenaar aanwezig die samen met het publiek kunstwerken maakt van het afval dat door de vrijwilligers wordt aangevoerd.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Friesland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!