like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Varik | 14.04.2020

Startbijeenkomst Commons

Van: op 28 januari 2020

Hoe werkt dat als we met elkaar voor de Aarde willen zorgen? Kom kennismaken met wat de komende workshop te bieden heeft.

Dinsdag 14 april 2020 start onze eerste cursus Commons. Voor meer informatie, zie: cursus Commons.

Na deze eerste dag besluit je of je de hele cursus doet of niet. Je maakt alvast kennis met de docenten, hun werkwijze en je potentiële mede-cursisten.

Programma:
Na de kennismaking met elkaar maakt Jac deze middag een start met het inzicht geven in de huidige situatie van grondeigendom geplaatst vanuit het perspectief van de vier basis samenlevingsvormen, ontwikkeld door Economy Transformers. We maken dit praktisch door de huidige pionier projecten te plotten op dit assenkruis en we maken ons de vier scenario’s eigen door onszelf ook een plek op dit assenkruis te geven vanuit de vraag: welk scenario trekt mij aan als ik het vertrouwen in mijzelf en/of de ander verlies?

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Gelderland, Professionals, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws