like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Steun het andere geluid. Word lid van Duurzaamnieuws.

Van: op 10 oktober 2018

Een ander geluid blijft nodig. Want we willen geen land waar ziekenhuizen failliet gaan terwijl banken worden gered. En waar kernenergie weer op de agenda dreigt te komen die ook nog eens het dubbele kost van energie van zon of wind.

Daarom zorgt Duurzaamnieuws.nl elke dag weer voor betrouwbaar nieuws en duidelijke informatie. Over hoe we het klimaat kunnen sparen en de samenleving kunnen veranderen zoals we die we écht willen hebben. Zo helpen we je om die keuzes te maken die jezelf en de wereld op een waardige manier vooruit brengen. Voor nu en later. En we helpen je met argumenten waarmee je ook anderen kunt overtuigen om zulke keuzes te maken.

Dat kunnen we alleen maar doen dank zij mensen zoals jij en de steun van onze bestaande leden en donateurs.  Want om elke dag nieuwe en betrouwbare informatie te bieden is ook geld nodig. Dat krijgen we alleen maar bij elkaar als ook genoeg lezers hun waardering omzetten in een lidmaatschap of donatie. Doe daarom ook mee en word nu lid!Klik hier om lid te worden
 

Als je liever geen lid wil worden kun je ons ook helpen met een donatie. Dat kan met elk bedrag*, en ook anoniem.

Klik hier om te doneren

Doe ook mee en steun Duurzaamnieuws.nl. Dank je wel.

Peter van Vliet,
hoofdredacteur

 

* het minimum bedrag voor een donatie bedraagt € 10,-

Meer artikelen uit de categorie: abopromo

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!