like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN
Online | 23.05. - 25.05.2020

The Story of Plastic (online screening + panel discussie)

Van: op 6 mei 2020
Unieke online viewing van de veelbesproken docu over de plasticvervuiling, gevolgd door online panel gesprek en Q&A

Kijk je mee met ons? Plastic Soup Foundation en Recycling Netwerk organiseren een unieke online viewing van de veelbesproken documentaire The Story of Plastic. Deze documentaire werpt een kritische blik op de wereldwijde plasticvervuiling met behulp van boeiende, originele animaties, archiefbeelden uit de jaren dertig van de vorige eeuw en interviews met experts en activisten.

Deze film is momenteel alleen via Discovery Channel in de USA te zien. Wij hosten een exclusieve, virtuele screening waarmee jij de documentaire tussen zaterdagavond 23 mei 20h en maandagavond 25 mei 20h gratis in je eigen huiskamer kan bekijken!

Heb je vragen na het kijken van deze film? Op maandagavond 25 mei om 20 uur nodigen we een aantal experts uit om online in gesprek te gaan over de film. Ook kun je jouw vragen stellen over de plastic problematiek en krijg je (live) antwoord.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Nederland, Overige, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws