like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Den Haag | 21.04.2018

Tiny House Village – Waste event

Van: op 8 april 2018

De zon schijnt weer, de lente komt en we kunnen niet wachten om onze deuren te openen voor het publiek. In dit eerste event ligt de focus op waste (we kunnen het ook gewoon bij afval houden…). Wat is afval eigenlijk? Hoe kan je het verminderen, voorkomen, hergebruiken of juist zien als een waardevolle grondstof?

In ons dagelijks leven zijn wij hier volop mee bezig. Zo hebben een aantal van ons een jaar geleefd zonder plastic, composteren we allemaal onze poep en gaat ons snijafval naar de kippen. In de permacultuurtuin bestaat afval zelfs niet. Wij gaan de maand voor het evenement zelf het experiment aan om zo min mogelijk afval te produceren en vertellen je graag over het resultaat.

Meer informatie

Facebookpagina

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Den Haag, Publiek, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!