like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN
Tilburg | 11.04.2019

Training Circulaire Economie

Van: op 1 februari 2019

Een onmisbare uitdaging voor bedrijven

In de training Circulaire Economie nemen wij u mee in de essentie van dit concept. Wat houdt het concreet in als bedrijven hun business inrichten volgens de principes van de Circulaire Economie? Wat zijn de uitdagingen voor uw bedrijf?

Gedachtegoed Circulaire Economie

Het gedachtegoed van de Circulaire Economie kun je zien als een kans. Een kans om slim om te gaan met het schaars worden van grondstoffen, of een kans om milieubelasting om te zetten in een milieuvoordeel. Hoe kun je de basisprincipes van circulaire economie, praktisch vertalen naar uw organisatie?
‘Being regenerative by design’, is niet voor niks het motto van de Circulaire Economie. Tijdens de basistraining krijgt u middels uitleg en dialoog in beeld wat Circulaire Economie voor de langere termijn inhoud en voor nu concreet kan betekenen voor uw bedrijf of organisatie.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Brabant, Professionals

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws