like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 17.05.2019

Unsustainable, unhealthy, or disgusting? Motivations to decrease meat consumption

Van: op 21 april 2019

Meat is a key ingredient in the main meal for many cultures around the world. However, societal-level problems such as global warming and public health raise questions regarding the consequences of current meat consumption patterns. What is the effectiveness of persuasive messages to decrease meat consumption?

Current per capita annual meat consumption averages about 38 kg globally, and annual consumption in highly meat-cultured countries such as Uruguay, Cyprus, and the United States is three times higher. Excessive meat consumption is associated with a range of environmental problems and health problems.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws