like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Assen | 07.07.2018

UrbanJam Assen Energy

Van: op 21 mei 2018

Kom op zaterdag 7 juli naar het Dr. Nassau College locatie Quintus en ervaar hoe je je eigen huis, straat, wijk, stad of dorp samen met je buren klaar kan maken voor de toekomst. Want de toekomst is niet volgend jaar de toekomst is morgen. Nu duidelijk is dat de gaskraan in Groningen dichtgedraaid wordt moeten we duurzame nieuwe energiebronnen vinden. Veel mensen hebben al zonnepanelen op hun dak, maar worden deze ook volledig benut? Kan het slimmer?

UrbanJam is niet zomaar een festival over duurzaamheid. Het is een Raspberry Pi Jam on steroides! Domotica en Smart Cities, wie heeft er niet van gehoord en iedereen heeft er weleens mee te maken. Neem bijvoorbeeld de slimme thermostaat of lampen die je van afstand kan bedienen.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Drenthe, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!