like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

video promotiepakket

Promotievideo en publiciteit via de grootste groene netwerken van Nederland in één deal

Chris op locatie

Promoot je bedrijf of product nu met een professioneel video-item via de grootste groene netwerken van Nederland. Dat is het unieke aanbod dat Innovatie.tv en Duurzaamnieuws.nl jou nu doen.

 

Het aanbod

Innovatie.tv en duurzaamnieuws.nl hebben een interessant product ontwikkeld. Een aantrekkelijk video-item, in combinatie met de verspreiding via twee grote toonaangevende kanalen in de duurzame transitie.

We maken een promotievideo in HD kwaliteit met een lengte van circa 60 seconden. Die speelduur is ideaal voor gebruik op websites en sociale media. De video is daarnaast ook te zien op Duurzaamnieuws.nl en Innovatie.tv en wordt gepromoot via de actieorganisatie Urgenda.nl. Met deze kanalen worden in één maand meer dan 75.000 bezoekers bereikt die specifiek geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en transitie.

 

Kosten

Door steeds in blokken van 4 deelnemers te werken kan er aanzienlijk worden bespaard op de productiekosten. Als we 4 producties bundelen, kunnen we de prijs per deelnemer reduceren tot € 1.250,-

De beelden voor elk item worden op locatie geschoten, de ondernemer vertelt enthousiast over zijn product of dienst en wij schrijven enkele verbindende teksten. De video wordt compleet gemonteerd en geschikt voor webgebruik geleverd.

 

Voorwaarden

Zo gauw zich 4 deelnemers hebben aangemeld gaan we aan de slag. De cameraman komt ca. 2 uur filmen op één locatie. De deelnemers kunnen het item uiteraard overal zelf inzetten en plaatsen op hun website en sociale media, in de vorm waarin het wordt geleverd.

 

Publiciteit wordt gegenereerd via

  • Duurzaamnieuws.nl
  • Innovatie.tv
  • actieorganisatie urgenda.nl
  • het deelnemende bedrijf zelf

 

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar videopromo@duurzaamnieuws.nl

 

Hier zie je een voorbeeld video: