like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Volgers en voorlopers, dank je wel!

Van: op 23 december 2017

Beste volgers en voorlopers, dank jullie wel dat jullie het afgelopen jaar weer bij ons waren. Als volgers van Duurzaamnieuws zijn jullie voorlopers in de samenleving, die we zo graag eerlijker en duurzamer willen maken. En met resultaat: onze artikelen werden afgelopen jaar al meer dan een miljoen keer gelezen door meer dan 500.000 mensen, een toename van meer dan 30%. En duurzaam weten is duurzaam doen!

 

Om onze samenleving duurzamer te maken is de economie een belangrijke factor. Die moet veel meer circulair, en vooral ook eerlijker worden ingericht. Daar schreven we het afgelopen jaar, samen met Jan Jonker en zijn team, uitgebreid over. Die verhalen zijn nu gebundeld in een e-book, dat we jullie graag als bedankje aanbieden. Je kunt het hier gratis downloaden (na invullen van je gegevens).

 

Ook in 2018 gaan we door met schrijven over circulaire economie en nieuwe businessmodellen. Maar we gaan ook nieuw terrein verkennen om de maatschappij eerlijker, socialer en duurzamer te maken.

 

Ik wens jullie een jaar toe, waarin duurzaam, eerlijk en groen steeds meer vanzelfsprekend worden, voor nog meer mensen. Daar blijven we aan werken. Nogmaals dank je wel dat jullie daarin blijven voorlopen.

 

Peter van Vliet,
hoofdredacteur

PS: we zijn heel erg blij met alle steun die we krijgen van onze leden en donateurs. Die blijft hard nodig om door te kunnen gaan. Kun jij ons helpen door ook lid of donateur te worden? Klik dan op een van beide links:

 

Ja, ik word lid
Ja, ik doneer

 

Meer artikelen uit de categorie: abopromo

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!