like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 01.10.2019

Vonk-avond: The Flower Family

Van: op 15 september 2019

Tijdens VONK nodigen wij een duurzame start-up uit. Samen met het publiek denken wij na over een vraagstuk vanuit deze start-up. Zo komen bij VONK professionals samen die de start-up weer een stukje verder brengen.

Dit keer buigen we ons over een uitdaging van start-up The Flower Family die in duurzame bloemen handelt. The Flower Family werkt onder andere samen met gecertificeerde kwekers die zich inzetten voor een duurzame werkwijze en streeft naar een duurzame bezorging van de bloemen. Ook begeleidt en coacht The Flower Family hun ‘talenten’: een groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die ze laten op bloeien in onze maatschappij door ze een veilige en vertrouwde werkplek te bieden.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Professionals, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!