like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Appingedam | 13.12.2017

Warme dekens voor Groningers

Van: op 6 december 2017
Woensdag 13 december delen we warme dekens uit aan Groningers die door de aardbevingen noodgedwongen moesten verhuizen naar tijdelijke woningen. De dekens zijn gemaakt uit de grootste gebreide deken voor Groningen en het klimaat.

Mensen uit het hele land droegen een steekje bij om de Groningers een hart on de riem te steken. Burgemeester Albert Rodenboog, kunstenares Agnes Bakker en campagneleider Jorien de Lege van Milieudefensie delen de dekens uit in Appingedam, Loppersum en Middelstum. We maken er graag een mooi gezamenlijk moment van waarbij je bewoners, breiers en betrokkenen kunt ontmoeten.

Meer informatie

Facebookpagina

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Groningen, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!