like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 28.02.2019

Fair Future Meet-up: Voedselverspilling in beeld

Van: op 16 februari 2019

Wereldwijd wordt ruim een derde van alle voedselproductie verspild. Niemand vindt het leuk om eten weg te moeten gooien, en toch gebeurt het iedere dag opnieuw, in onvoorstelbare hoeveelheden. Dat is zonde! Zonde van het geld, het eten en de verborgen impact zoals bijvoorbeeld het produceren, verpakken en vervoeren van eten.

Voedselverspilling heeft dus een enorme impact op het milieu. Alleen wie gooit al dat eten dan weg? En waarom verspillen we überhaupt zoveel? Tijdens deze meet-up komen verschillende sprekers aan het woord over voedselverspilling en bespreken we wat wij zelf kunnen doen om die te beperken. Verandering begint namelijk altijd bij jezelf!

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!