like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Wereldwijd | 01.11.2018

Wereld Veganismedag

Van: op 4 oktober 2018

Op 1 november is het Wereld Veganismedag. Een dag waarop de wereld hopelijk even stilstaat bij het fenomeen veganisme en wat dit voor anderen kan betekenen. En een mooie aanleiding voor media om hier aandacht aan te besteden. Ik sta vandaag stil bij de impact van veganisme.

Een wereld van verschil

In je eentje kan je de wereld niet veranderen, wordt weleens gezegd wanneer je iemand vertelt dat je veganist bent of wilt worden. Maar men vergeet daarbij het individu: het dier in kwestie, het slachtoffer (letterlijk). Je kan namelijk wel íemands wereld veranderen. Elke dag weer kan jij kiezen voor producten waar geen dieren voor gebruikt en gedood worden. Mensen kunnen daar namelijk prima zonder leven. Lastig? We helpen je graag!

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Internationaal, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!