like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Word lid van Duurzaamnieuws en haal een kwart ton CO2 uit de lucht.

Van: op 27 november 2018

Een ander geluid blijft nodig voor een veilig klimaat, en daar willen we, behalve erover schrijven, ook echt iets aan doen. Daarom halen we nu voor elk nieuw lid 250 kg CO2 uit de lucht. Dat doen we door bomen te planten in tropisch natuurgebied. Daar nemen ze de meeste CO2 op en verschaffen ze de lokale bevolking werk.

Duurzaamnieuws.nl zorgt elke dag weer voor betrouwbaar nieuws en duidelijke informatie over hoe we het klimaat kunnen sparen en de samenleving kunnen veranderen zoals we die we écht willen hebben. Zo helpen we je om die keuzes te maken die jezelf en de wereld op een waardige manier vooruit brengen. Voor nu en later. En we helpen je met argumenten waarmee je ook anderen kunt overtuigen om zulke keuzes te maken.

Samen met jou kunnen we ook concreet iets doen:  voor elk nieuw lid planten we nu een boom in het Kibale National Park in Oeganda, waar het oerbos en haar bewoners bedreigd worden. Zo halen we met elke boom tot 250 kg -1 kwart ton- CO2 uit de lucht. Het project is van Trees for All, dat werkt aan structureel herstel van de natuur, en dat de lokale bevolking in haar bestaan helpt .

Dat kunnen we natuurlijk alleen maar doen dank zij mensen zoals jij die ons willen steunen als lid of donateur.  Want om elke dag nieuwe en betrouwbare informatie te bieden is ook geld nodig. Dat krijgen we alleen maar bij elkaar als ook genoeg lezers hun waardering omzetten in een lidmaatschap of donatie.

Nu heeft lid worden dus extra effect: je helpt onafhankelijke berichtgeving voor een betere wereld en je draagt concreet bij aan een beter klimaat. Doe dus ook mee en word nu lid!

Als lid profiteer je bovendien van extra voordelen: je ontvangt de nieuwsbrief als eerste (en zonder reclame), je kunt de website bezoeken zonder storende banners en je ontvangt periodiek korting op speciale ledenaanbiedingen.


Klik hier om lid te worden
 

Als je liever geen lid wil worden kun je ons ook helpen met een donatie. Dat kan met elk bedrag*, en ook anoniem. (Ook voor elke € 50,- euro aan donaties planten we een boom.)

Klik hier om te doneren

Doe ook mee en steun Duurzaamnieuws.nl (en het klimaat). Dank je wel.

Peter van Vliet,
hoofdredacteur

 

* het minimum bedrag voor een donatie bedraagt € 10,-

Wil je meer weten over het project en hoe we de bomen aankopen? Kijk dan op deze pagina.

Meer artikelen uit de categorie: abopromo

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!