like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Wordt Duurzaamnieuws website van het jaar 2018?

Van: op 26 september 2018

Duurzaamnieuws.nl helpt jou en tienduizenden andere bewuste mensen, bedrijven en organisaties elke dag weer met betrouwbaar nieuws en bruikbare informatie. Daarmee maken we de samenleving elke dag een beetje groener en eerlijker. En dat wordt gewaardeerd: Duurzaamnieuws.nl is voor de eerste keer genomineerd voor de titel Website van het Jaar, in de categorie duurzaam.

Om die titel ook binnen te halen zijn er veel stemmen nodig, ook die van jou! Breng hier je stem uit!

Die nominatie komt natuurlijk niet uit de lucht vallen: we hebben er jarenlang hard aan gewerkt om een hele goede site te maken met betrouwbare informatie voor een betere wereld. Dat konden we doen dankzij de steun van al onze leden en donateurs. Wil jij ons ook helpen? Want om elke dag nieuwe informatie te bieden is wel een stevig budget nodig. Dat krijgen we alleen maar rond als ook genoeg lezers hun waardering omzetten in een lidmaatschap of donatie.

Klik hier om lid te worden

 

Als je liever geen lid wil worden kun je ons ook helpen met een donatie. Dat kan met elk bedrag*, en ook anoniem.

Klik hier om te doneren

Doe ook mee en steun Duurzaamnieuws.nl. Dank je wel.

Peter van Vliet,
hoofdredacteur

 

* het minimum bedrag voor een donatie bedraagt € 10,-

Meer artikelen uit de categorie: abopromo

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws