like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Zo zorg je voor een goede kruipruimte isolatie

kruipruimte isolatieVolg jij ook het nieuws over klimaatverandering? Maak jij je soms zorgen? Voor jezelf of voor je kinderen? In plaats van wachten tot de hoge heren en dames actie ondernemen, kan je ook zelf aan de slag. Isoleer je kruipruimte en draag je steentje bij aan het stoppen van de klimaatverandering.

Kruipruimte isolatie is een van de meest makkelijke en snel geregelde manieren om energie te besparen. In een kruipruimte is de bodem koud en vochtig. De koude, vochtige lucht zorgt voor een koude kamervloer. Als je de kruipruimte isoleert, krijgen vocht en kou geen kans om op te trekken. De vloer voelt warmer aan en het klimaat in huis verbetert. Daardoor hoeft de verwarming wat minder hoog te staan.

 

Minder stookkosten

Dat scheelt dus stookkosten en energie. Beter voor het milieu en trouwens, ook beter voor je portemonnee. Je bespaart minimaal 10 tot 15% jaarlijks op je energierekening. De relatief lage investering van de kruipruimte isolatie (gemiddeld 1000 tot 2500 euro) verdien je daarmee snel terug.

 

Energiebesparing begint met 1 offerte

Duurzaam Nieuws werkt samen met Houhetwarm.nl. Dit bedrijf zorgt voor goede offertes van gecertificeerde bedrijven bij jou in de buurt. Om je goed van dienst te zijn, vraagt Houhetwarm om je persoonlijke voorkeuren. Zoals je voorkeur voor een isolatiemateriaal. Je krijgt geen informatie van willekeurige bedrijven, maar speciaal voor jou geselecteerd.

 

Vraag hier offertes aan om de kruipruimte te isoleren:

  • ontvang 3 persoonlijke offertes op maat van gecertificeerde bedrijven met uitstekende garanties
  • Bespaar op je maandelijkse energierekening
  • Nooit meer onnodig geld verliezen, wel warme voeten en ook nog iets doen voor het milieu

 

Vul hieronder even je gegevens in, dan ontvang je per ommegaande mail van ons voor je persoonlijke offertes op maat.